Nužudė žmogų ir ant lauko durų pakabino spyną

Nužudė žmogų ir ant lauko durų pakabino spyną

Nuo sausio vienuoliktosios nutrūkęs ryšys su Auksūdžio kaime gyvenančiu 67 m. tėvu, sukėlė nerimą Mažeikiuose gyvenantiems jo vaikams. Paskutinį kartą jis su dukra bendravo sausio 1 d., o sūnus su tėvu matėsi sausio 7-ąją, kai buvo atvažiavęs jo aplankyti. Tačiau po keturių dienų tėvas tapo nepasiekiamas – vienas jo telefonas buvo išjungtas, kitu jis neatsiliepė. Sunerimę vaikai sausio 14 d. atvyko į tėvo namus, tačiau ant durų kabanti spyna bylojo, kad juose nieko nėra. Per namo langus nieko neįžiūrėję, jie pamanė, kad tėtukas leidžia laiką pas pažįstamus…

Brolis su seserimi aplankė jiems žinomus tėvo draugus ir kaimynus, tačiau niekur jo nerado. Negera nuojauta dėl galimos nelaimės sausio 16 d. juos atvedė į policiją. Pareigūnai kartu su jais nuvyko į dingusio asmens namus, spyna tebekabojo. Pareigūnai numušė spyną ir, patekę į namo vidų, aptiko žmogų, gulintį ant grindų, negyvą.

Kadangi ant kūno išorinių smurto žymių nesimatė, spėjo, kad mirtis sodietį ištiko dėl sveikatos problemų. Tačiau medicinos ekspertai nustatė, kad patirti lūžiai, griuvus žmogui, atsirasti negalėjo. Pradėtas tyrimas dėl nužudymo.

„Tą pačią savaitę Šiaulių areštinėje atsidūrė du įtariamieji. Teismas trims mėnesiams sankcionavo 23 ir 58 metų Mažeikių rajono gyventojų suėmimą“, – informavo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Gaila Smagriūnienė.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *