Šiandien – Lietuvos medicinos darbuotojų diena

Šiandien – Lietuvos medicinos darbuotojų diena

Būkite visada sveiki, atidūs ir paslaugūs savo ligoniams, būkite Gydytojais – Žmonėmis.
Nuoširdžiausi padėkos žodžiai tiems gydytojams, kurie, padarę operaciją, išsitaria: „Man pavyko, įvyko stebuklas.“ Ar Joniškyje buvo tokių gydytojų? Buvo, tačiau jie išvyko į didesnius miestus, kur didesnė galimybė daryti stebuklus ir gelbėti žmonių gyvybes.

Tačiau yra profesionalių gydytojų, kurie teisingai diagnozuoja sveikatos sutrikimą ir paskiria pacientui tinkamus vaistus ir procedūras.

Vienas iš tokių – klinikos InMedica šeimos gydytojas Gražvydas Kaminskas. Baigęs Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą, įgijo medicinos gydytojo kvalifikaciją. Po šeimos gydytojo rezidentūros Vilniaus universitete tapo kvalifikuotas šeimos gydytojas.

InMedica gydytojas Gražvydas Kaminskas turi pakankamai profesinių žinių ir puikiai gydo ne tik suaugusius, bet ir vaikus nuo trejų metų. Įgijęs svarų darbo patirties bagažą Lietuvos kariuomenėje (karo gydytojas), Vilniaus ir Šiaulių gydymo įstaigose, 2022 metais paskirtas UAB INMedica klinikos vedėju.

Kadangi Joniškyje, Livonijos gatvėje esančioje InMedica klinikoje susidarė situacija, kuomet labai trūko gydytojų, ypač gerų, Gražvydas Kaminskas pradėjo dirbti šioje klinikoje.

Dauguma jo pacientų sakė: „Patys gražiausi lietuviški dėkingumo žodžiai – šiam gydytojui. Būkite visada sveikas, atidus ir paslaugus savo ligoniams, būkite Gydytoju – Žmogumi.“

Medicinos darbuotojų dienos proga nuoširdžiausi sveikinimai Jam, šeimos gydytojui Gražvydui Kaminskui, ir INMedica Joniškio klinikos slaugytojoms ir ypač toms, kurios atlieka įvairius tyrimus. Ačiū už Jūsų rankų švelnumą ir širdies gerumą.

Nuoširdūs padėkos žodžiai ir kitiems Joniškio rajono medikams, kurie mylimi žmonių, kurie yra medicinos profesionalai, ačiū ir tiems, kurie greitosios medicinos pagalbos mašina „lekia“ pas rajono žmones, kad išgelbėtų jų gyvybę.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *