Šventiniai „Tele2“ pasiūlymai nesibaigia: nuolaidos laikrodžiams, telefonams, kompiuteriams

Šventiniai „Tele2“ pasiūlymai nesibaigia: nuolaidos laikrodžiams, telefonams, kompiuteriams

Nors Kalėdos praėjo, tačiau dovanojimo džiaugsmas ir šventinė nuotaika gali tęstis iki pat Naujųjų. Jei dar nespėjote pasveikinti savo artimųjų – pasinaudokite ypatingais „Tele2 tarpušvenčio dovanų pasiūlymais.

Nuo tinkamų vaikams iki nudžiuginsiančių senjorus, skirtų laisvalaikiui, lengvesnei buičiai, sveikatai ar ryšiui stiprinti – operatorius parengė įvairiausiems poreikiams pritaikytų pasiūlymų. Visus juos rasite https://tele2.lt/privatiems/akcijos.

Išmanusis laikrodis vaikams – vos 1 Eur

Gera naujiena ieškantiems dovanos vaikams. Šiuo metu įsigyjant naują 1 GB pokalbių planą (8,5 Eur/mėn.) ir sudarant 24 mėn. sutartį, mažiesiems skirtas išmanusis laikrodis „Okis“ kainuoja tik 1 Eur (kaina be sutarties – 99 Eur). Šis žaismingas, violetinės arba mėlynos spalvos laikrodukas vaikams padeda palaikyti ryšį su artimaisiais, o tėvams jaustis ramiau.

Juo galima skambinti, susirašinėti ir siųsti garso pranešimus. Įrenginyje yra integruota kamera, skirta ne tik smagioms nuotraukoms, bet ir vaizdo skambučiams. Taigi, šis laikrodis itin tinka vaikams, dar neturintiems telefono. Be to, „Okis“ palaiko 4G ryšį ir turi įdiegtą GPS funkciją, todėl tėvai gali realiu laiku stebėti vaiko buvimą vietą, kol jis būna lauke ar būreliuose. Visos įrenginio funkcijos ir nustatymai yra valdomi programėle, įdiegta tėvų telefonuose.

eSIM laikrodžiai net iki 100 Eur pigiau

Operatorius paruošė ne tik vaikams skirtų pasiūlymų – dabar išskirtinėmis sąlygomis galima įsigyti ir „Samsung Watch“ arba „Huawei Watch“ išmaniuosius laikrodžius su integruota eSIM technologija. Šie įrenginiai padės lengviau įgyvendinti naujametinius pažadus sportuoti, daugiau vaikščioti ir gyventi aktyviau. Be to, turint tokį laikrodį – galima rečiau naudotis išmaniuoju telefonu. Užsisakius jam skirtą planą, skambinti, rašyti ar naršyti internete taps įmanoma tiesiog ant riešo esančiame ekrane.

O rinktis tikrai yra iš ko – pasiūlyme dalyvauja net 9 skirtingi laikrodžių modeliai, o juos perkant iš karto, be sutarties, nuolaidos siekia iki 100 Eur. Maža to, šiuos įrenginius įsigyjant kartu su planu ir sudarant 24 mėn. sutartį, sutaupyti galima dar daugiau – net iki 267 Eur! Perkant su sutartimi, „Samsung Watch“ laikrodžių modeliams taikomas vienkartinis 1,74 Eur laikmenos mokestis.

Pasirūpinkite artimųjų sveikata – padovanokite kraujospūdžio matuoklį

Švenčių proga dažnai linkima sveikatos. Ją užtikrinti gali ir išmani dovana sau ar artimajam – kraujospūdžio matuoklis „Medisana BU-540“. Šiuo metu šį tikslų ir patikimą įrenginį „Tele2“ salonuose ar internetinėje parduotuvėje galima įsigyti vos už 39 Eur.

Padidėjęs kraujo spaudimas – itin dažna problema, todėl kiekvienam verta pasirūpinti ankstyva sutrikusio kraujospūdžio diagnostika. „Medisana“ matuoja susistolinį ir diastolinį kraujospūdį, pulsą, širdies aritmiją, taip pat kiekvieno matavimo metu užfiksuoja datą ir laiką. Be to, šis prietaisais itin kompaktiškas ir sveria vos 250 g, todėl jį patogu su savimi pasiimti į keliones.

Dovanokite saugumą: dūmų daviklis – vos 3 Eur/mėn

Savo rūpestį galite atskleisti dovanodami saugumą – tiek šeimai, tiek kitiems artimiesiems. Šiuo metu išmanus dūmų daviklis „Tele2 Firetext2“, sumokėjus vos 1 Eur pradinę įmoką ir pasirašius 36 mėn. išsimokėjimo sutartį, kainuoja tik 3 Eur/mėn. (kaina be sutarties – 109 Eur). SIM kortelės mokestis  tesiekia 1,75 Eur/mėn.

Šis daviklis, namuose aptikęs dūmus, apie juos akimirksniu informuoja SMS pranešimu ir garsiniu signalu patalpoje. Be to, tai yra vienintelis sprendimas rinkoje, tinkantis namams, sodyboms ar kitiems nutolusiems objektams, kuriuose nėra elektros. Ne mažiau svarbu ir tai, kad „Tele2 Firetext2“ įrengti galėsite patys – jo montavimas yra itin paprastas ir trunka vos keletą minučių.

Išskirtinis pasiūlymas: išmanieji telefonai, kainuojantys mažiau nei 200 Eur

Galbūt švenčių proga norėtumėte artimąjį nudžiuginti nauju išmaniuoju? „Tele2“ paruošė du ekonomiškus pasiūlymus. Vienas jų, skirtas lietuviškajam „Fonos M1“ (64 GB) – dabar šį telefoną galima įsigyti 40 Eur pigiau, vos už 169 Eur.

Pasiūlymas paruoštas ir patvariajam telefonui „CAT S42 “. Jo gumuotas korpusas sutvirtintas taip, kad galėtų atlaikyti kritimą ant plieno pagrindo net iš 1,8 metro aukščio. Todėl šis išmanusis puikiai tiks užsiimantiems aktyviu sportu ar dažnai išmetantiems telefoną iš rankų. Šiuo metu jis kainuoja taip pat 40 Eur pigiau – tik 189 Eur. Abiem telefonams taikomas vienkartinis 5,25 Eur laikmenos mokestis.

Nešiojamų ir planšetinių kompiuterių išpardavimas: pradinė įmoka – tik 1 Eur

Jei žvalgotės kompiuterio ar planšetės – suskubkite, kaip tik dabar vyksta jų išpardavimas. „Tele2“ populiariems nešiojamų ir planšetinių kompiuterių modeliams ne tik paruošė išskirtinius pasiūlymus, bet ir taiko tik 1 Eur pradinę įmoką.

Beliks tik išsirinkti – išpardavime dalyvauja dešimtys skirtingų gamintojų įrenginių. Pasiūlymai kompiuteriams galioja su bet kuriuo „Tele2 Laisvo interneto“ www.tele2.lt skelbiamu planu, sudarant 24 mėn. sutartį ir perkant nurodytą įrangą dalimis per 36 mėn.

Tai dar ne viskas. Operatorius šiuo metu taiko nuolaidas ausinėms ir garso kolonėlėms, robotams siurbliams, televizoriams, langų plovimo robotams bei kitiems išmaniesiems įrenginiams.

Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas sužinosite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose arba paskambinę telefonu 117. Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Pasiūlymų laikas ir įrenginių skaičius – ribotas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *