Laimė, kad Joniškio centre, prie perėjos, nebuvo žmonių…

Laimė, kad Joniškio centre, prie perėjos, nebuvo žmonių…

Sausio dvidešimt antrosios vakarą, bemaž minutė iki devynioliktos valandos, garsiai driokstelėjo. Pasirodo, Joniškio miesto centre, iš M. Slančiausko gatvės važiavusio ir į Miesto aikštės gatvę iš dešinės sukusio juodos spalvos automobilio vairuotojas nesuvaldė mašinos, įlenkė žibinto stulpą, nuo kurio nukrito ir pats šviestuvas, nukirto prie pėsčiųjų perėjos stovėjusį stulpą su ženklu ir apsisuko šaligatvio prie perėjos vietoje. Laimė, kad čia nebuvo žmonių… Nubyrėjo ir kai kurios išorinės automobilio detalės. Vairuotojas iš netikėto apsisukimo vietos kažkodėl išvažiavo ir gatvės pakraštyje laukė policijos pareigūnų. Gal po minutės, kitos pro šalį važiavo greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Mašina stabtelėjo, išlipusi medikė priėjo prie automobilyje esančio varuotojo ir galimai pasiteiravo, ar nereikia medikų pagalbos. Matyt, jos nereikėjo. Beje, mašinos priekyje, šalia vairuotojo sėdėjo mergina ar moteris. Ar buvo ir daugiau keleivių, neaišku… Netrukus atvažiavo vienas policijos ekipažas, o vėliau – kitas…

Automobilį vairavo ir žalos miestui padarė jaunas vyras, kuris, tikėtina, buvo blaivus, bet padarytus nuostolius, neabejotina, jam reikės atlyginti.

M. Slančiausko gatvė dvidešimt antrosios dieną ir vakarą buvo padengta sniegu, kuris nuo automobilių ratų yra priplotas, suledėjęs, o ant posūkio į Miesto aikštės gatvę – itin slidi vieta, todėl automobilis, matyt, slydo, jaunas vairuotojas jo nesuvaldė, sukosi ir trenkėsi į stulpus.

Kiek ankstėliau, sausio devynioliktąją, www.joniskiodienos.lt rašė apie nelaimę Joniškio centre, prie tos pačios perėjos, kuomet 1949 metais gimusio vyro vairuojamas automobilis partrenkė nė keturiasdešimties metų neturinčią jauną moterį ir ją sužalojo. Šiuo metu ji gydoma Respublikinėje Šiaulių ligoninėje. Papildomai informuojame skaitytojus, kad partrenkta jauna moteris jau beveik buvo perėjusi pėsčiųjų perėją, bet buvo partrenkta ir sužalota. Tą pavakarę nebuvo slidu.

www.joniskiodienos.lt

Birutės Kybartienės nuotraukos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *