SAVAITGALIO NELAIMĖS JONIŠKYJE

SAVAITGALIO NELAIMĖS JONIŠKYJE

Joniškio rajone degė namas

Šeštadienį, sausio 22-ą d., Joniškio rajone, Kepalių seniūnijoje, Sabačiūnų degė gyvenamasis namas. Joniškio ugniagesiai gelbėtojai į nelaimės vietą atvyko ankstų rytą, netrukus po šešių valandų ryte. Mūrinis namas, kurio stogas dengtas šiferiu, degė jau atvira liepsna. Beje, prie namo buvo pristatytos dvi (šešiolikos ir trisdešimties kvadratinių metrų) malkinės. Ugniagesiai gelbėtojai triūsė iš širdies, tačiau liepsnos jau buvo nudeginusios dalį stogo, pradegė ir apie 3 kvadratinius metrus perdengimo. Kambaryje apdegė ir aprūko lubos bei sienos. Gaisro priežastis – kol kas nežinoma: tiriama.

Šiurpi avarija

Ne ką šiurpesnė nelaimė Joniškio rajone įvyko ir sekmadienį, sausio 23-ąją, apie 15.45 val. Kelyje „Joniškis-Žagarė“ Budraičių kaime, nuo kelio nuvažiavo ir atsitrenkė į pakelės medį automobilis „Audi A8“. Liudininkų teigimu, po smūgio „Audi“ detalės pasklido 150 metrų spinduliu, o mašinos variklis net iškrito iš mašinos. Todėl tikėtina, kad lengvoji skriejo greitai. Ją vairavo girtas (2,10 prom. alkoholio) vyras, gimęs 1969 metais. Iš avarijos vietos sužalotas vyras buvo išgabentas į Respublikinę Šiaulių ligoninę. Apie kokius nors keleivius, buvusius mašinoje, policija nepranešė.

O apie automobilį, kurio vairuotojas nesuvaldė, ir šeštadienio, sausio dvidešimt antrosios vakarą, Joniškio centre apgadino šviestuvą ir nukirto kelio ženklą, www.joniskiodienos.lt informavo anksčiau /žr. žemiau/.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *