Joniškiečiai – Mažų miestelių krepšinio lygos B diviziono vicečempionai

Joniškiečiai – Mažų miestelių krepšinio lygos B diviziono vicečempionai

Rietave finišavo 24-asis Mažų miestelių krepšinio lygos sezonas. Finale susitiko Joniškio sporto klubas „Vieningi“ ir Klaipėdos Kvėdarnos ,,Statomeno“ komandos. Joms šis sezonas buvo debiutinis.

Finalinėse rungtynėse Kvėdarnos „Statomeno“ ekipa įveikė joniškiečius rezultatu 85:68 ir tapo B diviziono aukso medalių savininke. Joniškiečiams teko tenkintis sidabro medaliais.

Rezultatyviausiai tarp joniškiečių žaidė Dalius Adomaitis, surinkęs 18 taškų, Kęstutis Mačiūnas – 17 taškų, Gedas Jankevičius – 10 taškų.

„Sezonas buvo ilgas: krepšininkai startavo spalio pradžioje, ir nugalėtojai paaiškėjo tik dabar. Joniškio komandos vadovai džiaugiasi pasiektu rezultatu ir iškovota antrąja vieta čempionate. Joniškiečių komanda lygoje buvo konkurencinga, gaila, kad finalinėse rungtynėse neparodė savo geriausio žaidimo. Kitą sezoną SK „Vieningi“ komanda planuoja toliau dalyvauti čempionate ir siekti dar aukštesnių tikslų“, – teigė komandos vyr. treneris Deivydas Vištaitis.

www.joniskiodienos.lt

Nuotraukoje iš kairės stovi: Saulius Povilaitis, Irmantas Kryžius, Kęstutis Mačiūnas, Edgaras Dunauskas, Tomas Mikalauskas. Iš kairės pritūpę: Dalius Adomaitis, Rokas Povilaitis, Mindaugas Jokubauskas, Ailandas Odminis, Deivydas Vištaitis, Gedas Jankevičius. Joniškio SK „Vieningi“ komandos vadovas Darius Povilaitis ir komandos vyr. treneris Deivydas Vištaitis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *