Liepos vidurio kriminalinė mozaika Joniškio rajone

Apie konfliktus tarp sugyventinių Joniškio rajone policija rašo kone kasdien. Besibarant liejasi ir smurtas. Dažniausiai pasipila smūgiai… Liepos 15 d. keturiasdešimt dvejų metų žagarietis sumušė aštuoneriais metais jaunesnę sugyventinę, o liepos šešioliktąją dar karštu vandeniu nuplikino moters ranką. Pajutęs, kad atvažiuos policija, dėjo į krūmus ir šiuo metu ieškomas.

Kai keliu rieda keturratis, jį vairuojančio asmens veide – begalinis pasitenkinimas, nes ne dažnas turi tokią važiavimo priemonę. Koks liepos septynioliktosios vakarą buvo girtutėlio (2,52 prom.) trisdešimt septynerių metų Skakų kaimo gyventojo, riedančio keturračiu, veidas, nesunku įsivaizduoti. Policijos pareigūnai girtą vyrą sulaikė ir išlaipino iš neregistruoto keturračio. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, medžiaga keliaus į teismą.

Teismo verdikto laukia ir dvidešimt šešerių metų Žiurių kaimo gyventojas, nes liepos šešioliktosios naktį neblaivus (2,39 prom.) vairavo automobilį ir buvo sustabdytas. Pradžioje uždarytas areštinėje. Iš jos išėjęs trins suolą teisme.

Nemalonumai laukia ir liepos septynioliktosios naktį Žvelgaičių kaime sulaikytam trisdešimt šešerių metų vyrui, nes neblaivus (0,55 prom.) vairavo automobilį. Pareigūnams rašant administracinio nusižengimo protokolą, neblaivus (1,10 prom.) keturiasdešimties metų šio automobilio keleivis kėsinosi papirkti šiauliečius pareigūnus ir į jų tarnybinio automobilio dėkladėžę įdėjo 450 eurų kyšį.

Liepos viduryje vykusiame Žagarės vyšnių festivalyje netrūko policijos pareigūnų užfiksuotų nemalonių faktelių. Jo metu dvidešimt šešerių metų jaunuolio kelnių kišenėje rastas ir paimtas baltos spalvos paketėlis, kuriame, įtariama, buvo narkotikai. Tą patį liepos penkioliktosios vakarą narkotikų turėjo ir devyniolikos metų jaunuolis. Buvo sulaikytas ir neblaivus dvidešimt vienerių metų vaikinas, kuris taip pat turėjo narkotikų. Trisdešimties metų vyro telefono dėkliuke buvo aptiktas plastikinis maišelis su baltos spalvos milteliais, šio vyro automobilio daiktadėžėje rastas dar vienas maišelis su narkotikais. Visi minėti vyrai Žagarėje buvo sulaikyti ir nugabenti į Šiaulių areštinę.

Ne tik besisvaiginantys narkotikais šėlo Žagarės vyšnių festivalyje. Dvidešimt dvejų jaunuolis, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio (2,34 prom.), festivalio metu šventės dalyviams ir policijos pareigūnams, nusimovęs kelnes, demonstravo savo lytinį organą.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *