Savaitgalį buvo visko…

Savaitgalį buvo visko…

Pirmosios rugsėjo dienos buvo gražios. Penktadienį ir šeštadienį švietė saulė, tykiai pūtė vėjas, šilta. Tačiau Joniškio kolektyviniuose soduose, Azalijų ir Jazminų takais, policijos autobusu pravažiavo patruliai. Policininkai spėliojo, kad paūžti mėgstantys žmonės kuriame nors sklype girtavo ir pridarė kaimynams eibių…

Per patį sekmadienio vidurdienį, dvyliktą valandą, Skaistgirio miestelyje, Draugystės gatvėje esančiame garaže kilo konfliktas. Jo metu susipliekė dvi moteriškės. Policija išsiaiškino, kad trisdešimt aštuonerių sodietė sumušė dvejais metais vyresnę moterį, kuri buvo neblaivi (0,87 prom.). Medikai sumuštąją apžiūrėjo, bet į ligoninę nevežė. Ją prilupusi kaimietė sulaikyta ir nugabenta į areštinę.
To paties sekmadienio, rugsėjo ketvirtosios rytą, apie 10 val., Joniškio turgavietėje, esančioje Turgaus gatvėje, iš 84-erių metų senolės rankinės pagrobta piniginė, kurioje buvo 25 eurai, pensininko pažymėjimas ir įvairios nuolaidų kortelės.
Pavakary, 17.02 val., Joniškyje, Purienų gatvėje buvo sustabdytas automobilis „VW Caravelle“, kurį vairavo girtas (2,45 prom.) keturiasdešimt trejų metų vyras. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Surinkta medžiaga keliaus į Joniškio teismo rūmus. Vairuotojo laukia atpildas.

Rugsėjo antrosios pavakary, 16.17 val., Joniškyje į „Regitrą“ kreipėsi keturiasdešimt septynerių metų vyras. Jis ketino įregistruoti vilkiko puspriekabę „Schmitz“, kuri nuo 2021 m. spalio 27 d. ieškoma Danijos Karalystės teisėsaugos institucijų. Medžiaga perduota policijai, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vogtą priekabą panorusio įregistruoti vyro laukia nemalonumai.
Praėjusio šeštadienio vakarą, 20 val., kilo konfliktas Blauzdžiūnų kaime, vienos sodybos kieme. Jo metu neblaivus (1,61 prom.) penkiasdešimties metų vyras sumušė dvidešimt dvejų metų merginą. Atvykę policijos patruliai smurtautoją įsodino į automobilį ir nugabeno į areštinę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *