Naujas „Sodros“ skambučių centras – Šiauliuose

Naujas „Sodros“ skambučių centras – Šiauliuose

„Sodros“ specialistų konsultaciją telefonu 1883 dabar gauti dar paprasčiau. Jau mėnesį veikia naujas „Sodros“ informacijos centras Šiauliuose, kurio konsultantai atsiliepia į klientų iš visos Lietuvos skambučius ir elektronines užklausas.
Tai trečias „Sodros“ skambučių centras – kiti du veikia Panevėžyje ir Radviliškyje. Naujajame informacijos centre Šiauliuose dirba 35 specialistai, kurie teikia konsultacijas pensijų, išmokų ir įmokų bei kitomis socialinio draudimo temomis.
Pradėjus veikti naujam informacijos centro padaliniui Šiauliuose, klientų aptarnavimas dar paspartėjo. Jei vasarį paskambinęs gyventojas turėjo palaukti sujungimo su konsultantu apie 5 minutes, šiuo metu laukimo laikas nesiekia 1 minutės.
„Skambinti galima trumpuoju numeriu 1883 – priklausomai nuo operatoriaus tarifų skambutis kainuoja nuo 1 iki 9 centų už minutę, arba (+3705) 250 0883 – taikomi standartiniai operatorių tarifai, tai yra tokie patys kaip skambinant bet kuriuo kitu numeriu“,– tikslino „Sodros“ Komunikacijos specialistė Malgožata Kozič.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *