Ne viskas patenka į suvestines…

Ne viskas patenka į suvestines…

Peržiūrėjus kiekvienos dienos iš Šiaulių apskrities policijos komisariato gaunamas suvestines, į akis krenta buitiniai nusikaltimai: konfliktai tarp sutuoktinių ar sugyventinių.

Tačiau ne viskas patenka į suvestines: policija nesiunčia informacijos žiniasklaidai apie nepradėtus ikiteisminius tyrimus. Vienas iš jų galimai buvo šis:

Sekmadienio, gegužės 14-osios, popietę, apie 16-ą valandą, gavęs iškvietimą į Joniškio centrą atskubėjo policijos ekipažas. Akivaizdu, kad į Bendrosios pagalbos centrą kreipėsi moteris, iki tol sėdėjusi ant suoliuko kartu su vyru. Supratęs, kad atvyks policija, vyras pasipustė padus. Šviesiaplaukė moteris, akivaizdžiai buvo neblaivi, nes, kalbėdama su pareigūnais, svyravo ir ginčijosi. Tikėtina, kad bus baudžiama už policijos ekipažo iškvietimą be reikalo. Kitą rytą miesto centre ji vėl pasirodė su tuo pačiu vyru…

Kur kas skaudesnis įvykis nutiko gegužės keturioliktosios sekmadienį prieš pietus, nes Joniškyje, Medžiotojų gatvėje esančio daugiabučio namo laiptinėje 42 m. vyras sumušė 81 m. žmogų. Senolis, atvykus policijai ir medikams, buvo išgabentas į Respublikinės Šiaulių ligoninės traumatologijos skyrių. Jį sumušęs vyras suimtas ir nugabentas į areštinę.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *