Ach, tas gyvenimas Joniškio rajone!

Ach, tas gyvenimas Joniškio rajone!

Vieni žmonės, nudirbę rudens darbus, skaito knygas, mezga, lankosi koncertuose, o kiti – mušasi, pliekiasi… Ir dažniausiai girti…

Lapkričio 3-osios vakare, 19.34 val., policijos patrulių ekipažas atskubėjo į Kirnaičių kaimą, nes čia, namuose, neblaivus (2,53 prom.) keturiasdešimt trejų metų vyras sumušė dvidešimt ketverių jaunuolį. Smurtavęs kaimietis išgabentas į areštinę.

Tą patį lapkričio trečiosios vakarą neramu buvo ir Veršių kaime. Apie 18.23 val. atvykę policijos pareigūnai išsiaiškino, kad neblaivus (2,52 prom.) trisdešimt ketverių metų vyras, kirviu kapojo gyvenamojo namo duris ir grasino susidoroti su neblaivia (0,52 prom.) moterimi, gimusia 1991 m. Agresyvus kaimietis sulaikytas ir nuvežtas į areštinę.

Joniškio rajono policijos komisariato darbuotojai užfiksavo, kad lapkričio antrąją, 23.04 val., Maldenių kaime, namuose, girta (2,01 prom.) keturiasdešimt aštuonerių metų moteris sumušė neblaivų (1,98 prom.) trisdešimt šešerių metų vyrą. Moteris sulaikyta ir uždaryta Šiaulių areštinėje. Visi sumuštieji gydosi namuose. Pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Lapkričio antrąją, apie 21.30 val., Mikšiūnų kaime pas devyniolikmetį jaunuolį rasta augalinės kilmės, įtariama, narkotinių medžiagų. Jas paėmė policijos pareigūnai. Koks kiekis rastas, policija neinformavo. Vaikinas uždarytas areštinėje.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *