Ko tik nebuvo ilgąjį savaitgalį Joniškio rajone…

Ko tik nebuvo ilgąjį savaitgalį Joniškio rajone…

Vėlų šeštadienio, vasario septynioliktosios, vakarą, Joniškio rajone keliu Joniškis – Skilvioniai – Drąsutaičiai riedėjo automobilis „VW Passat“, bet nuvažiavo nuo kelio krašto ir apsivertė. Mašiną vairavo keturiasdešimties metų vyras. Kai atvažiavo policijos pareigūnai, vairuotojas blaivumą tikrintis atsisakė. Po avarijos, kuri vyko po 22-os valandos, atvyko greitosios medicinos pagalbos medikai ir vairuotoją išvežė į ligoninę. Vyras gydymo įstaigoje apžiūrėtas, suteikta medicinos pagalba ir išleistas gydytis namuose.

Šeštadienio naktį, 1.44 val., Joniškyje, Miesto aikštės gatvėje esančioje kavinėje kilo konfliktas, kuris išsirutuliojo į muštynes. Atvykę iškviesti policijos patruliai išsiaiškino, kad neblaivus (1,77 prom.) dvidešimt vienerių metų jaunuolis sumušė girtą (2,28 prom.) keturiasdešimt penkerių metų vyrą. Atvykę greitosios pagalbos medikai sumuštą vyrą išvežė į ligoninę, kur gydytojas jį apžiūrėjo ir išleido gydytis namuose.

Penktadienį, vasario šešioliktąją, norėdama parduoti prekę, apie kurią paskelbė internete, trisdešimt septynerių metų joniškietė 18.40 val. atidarė tariamo pirkėjo nuorodą, suvedė elektroninės bankininkystės prisijungimo duomenis ir netrukus iš jos banko sąskaitos buvo nugvelbta 1470 eurų. Taigi, ir prekės nepardavė, ir didžiulės pinigų sumos neteko… Sukčių pinkles narplios policija.

Vasario 16-osios vakarą, po dvidešimt pirmos valandos, į Joniškio rajone esančio ir Žmirklių
kaime gyvenančio penkiasdešimt dvejų metų vyro namus užsuko policijos pareigūnai. Kratos metu jie aptiko arbaletą „Center point crossbows“ su optiniu taikikliu ir dvejomis strėlėmis. Taip pat rastas mažo kalibro šautuvas be identifikacinių numerių, 139 įvairaus kalibro šoviniai ir 18 strėlių. Kaimietis leidimo ginklui laikyti neturi. Todėl buvo sulaikytas ir uždarytas Šiaulių areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *