Buvo visko: plėšimas, sukčiavimo atvejis, muštynės…

Buvo visko: plėšimas, sukčiavimo atvejis, muštynės…

Iš Joniškio rajone, Taučiūnų kaime, stovėjusio statybinio vagonėlio pagrobti įvairūs įrankiai ir jų priedai. Policijos pareigūnams informuota, kad vagys išplėšti vagonėlį galėjo tarp kovo 22-osios pavakario ir kovo 25-osios ryto. Pagrobtojo turto vertė kol kas skaičiuojama.

Dvidešimt dvejų metų joniškietė tik šį kovą pastebėjo, kad dar 2023 m. spalio 23 d., suklastojus jos parašą, buvo sudaryta sutartis su telekomunikacijų bendrove ir jos vardu paimtas mobilaus ryšio telefonas IPHONE14. Kaip tai galėjo atsitikti ir kas tai padarė, aiškinasi policija.

Vėlų kovo dvidešimt antrosios vakarą Joniškyje, krepšinio aikštelėje kilo muštynės. Apie 21.20 val. atvykus policijai, paaiškėjo, kad dvidešimtmetis sumušė savo bendraamžį ir paspruko. Sumuštą joniškietį apžiūrėjo atskubėję greitosios medicinos pagalbos medikai. Smurtu įtariamas dvidešimtmetis ieškomas.

Kovo 23-osios pavakary, Joniškyje, Žemaičių gatvėje esančio daugiabučio gyvenamojo namo koridoriuje kilo muštynės. Apie 18 val. į muštynių vietą atvykę policijos pareigūnai užfiksavo, kad girtas (2,22 prom.) trisdešimt septynerių metų vyras sumušė girtą (2,93 prom.) keturiasdešimt dvejų metų moterį ir trisdešimt septynerių girčiausią iš visų trijų (3,23 prom.) vyrą. Nukentėjusieji po medikų apžiūros Joniškio ligoninėje buvo išleisti gydytis namuose. Smurtavęs joniškietis sulaikytas.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *