Išskirtinio balso dainininkas Romas Dambrauskas atvyksta į Joniškį

Išskirtinio balso dainininkas Romas Dambrauskas atvyksta į Joniškį

Šiaurės Lietuvoje, Mažeikiuose, užaugusio dainininko Romo Dambrausko klausantis per radiją nesumaišysi su jokiu kitu dainininku, nes jo balsas – gražus ir išskirtinis. O ir dauguma jo dainų tapo šlageriais. Viena iš pirmųjų tokia – Naujieji metai. „Naujieji metai ateis pas tave, atskubės sutema. O kaip sutiksi tu juos – ar su ašara, ar šypsena?“ Beje, žodžius šiai dainai parašė pats Romas Dambrauskas. Ji – kone kiekvieno dainininko gerbėjo širdyje.

Lyriškas, sakytume, kuklus, nesiveržiantis nei į Eurovizijos, nei į kitokius Lietuvoje rengiamus konkursus, nemažai laurų nuskynė užsienyje. Romas Dambrauskas lankėsi Lenkijoje, Anglijoje, Danijoje, Vokietijoje, Kanadoje, Maltoje, Turkijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose…

Nuo 1989-ųjų beveik kasmet savo gimtajame mieste rengia kalėdinius ir naujametinius koncertus „Naujametinius Reviu“. 2011 metais šis renginys pavadintas „Kalėdos su Romu Dambrausku“. Į koncertus ateina tūkstančiai jo gerbėjų. Savo nuoširdumu dainininkas yra papirkęs ir šių eilučių autorę, nes nesyk lankėsi ir koncertavo Joniškyje.

Ir štai dabar Romas Dambrauskas vėl mūsų mieste! Į Joniškį jis atveža koncertą, kurį pavadino „60 rudens akimirkų“. Ir erdviame Joniškio kultūros centre koncertuos lapkričio 30-ąją, pradžia 18 val.

Kodėl verta nepagailėti pinigų bilietams ir ateiti į koncertą?

Nuo 1985-ųjų Romas Dambrauskas – vienas žinomiausių pop muzikos atlikėjų Lietuvoje. Tie, kuriems patinka šis dainininkas, žino, kad jo fenomenas slypi tame, jog artistas niekada nedainuoja komisijoms, ar konkursams. Jis visą save atiduoda tik žiūrovams…

Tad iki susitikimo su unikalaus balso savininku, dainuojančiu iš visos širdies Romu Dambrausku lapkričio 30-ąją Joniškio kultūros centre. Koncerte skambės ne tik mėgstami Jūsų šlageriai, bet ir naujausios dainos.

Parengė Birutė Kybartienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *