Savaitgalį vieni mėgavosi saule ir gamta, kiti gėrė ir mušėsi

Savaitgalį vieni mėgavosi saule ir gamta, kiti gėrė ir mušėsi

Savaitgalį vieni žmonės skubėjo prie jūros, pramogavo, o kiti puotavo su sugyventinėmis ar sugyventiniais, kėlė orgijas ir – mušėsi.

Gegužės dvidešimtosios naktį Joniškio rajone, Saugėlaukio kaime esančiame būste girta (1,82 prom. alkoholio) 34 m. moteris sumušė devyneriais metais vyresnį už ją, taip pat girtą (1,81 prom.) vyrą ir buvo išvežta į areštinę.

Tos pačios dienos vakare, apie 20 val., policija skubėjo ir į Gataučių kaimą. Vienuose iš šio kaimo namuose girtas (2,44 prom.) 48 m. vyras prilupo girtą (beveik tiek pat promilių alkoholio) 45 m. moterį ir taip pat išgabentas į areštinę.
Dar vėliau konfliktas kilo ir kitame šio kaimo būste. Apie 22.30 val. atvykę policijos patruliai konstatavo, kad neblaivus (2,82 prom.) devyniolikmetis sumušė neblaivią keturiasdešimt penkerių metų moterį. Kas jaunuoliui ši moteris, policija nedetalizavo.

Gegužės devynioliktąją neramu buvo ir Kriukų miestelyje, į kurį policijos pareigūnai skubėjo, gavę signalą, kad susimušė vyrai. Po 14 val. atvykę patruliai išsiaiškino, kad trisdešimt septynerių metų vyras sumušė metais už save jaunesnį žmogų.

Be to, gegužės 19- ąją kažkas padegė Žagarėje, Kęstučio gatvėje esantį nenaudojamą lauko tualetą. Bedegant supleškėjo statinio siena. O gegužės dvidešimt pirmosios naktį Žagarėje, Miesto aikštės gatvėje,
nepažįstamas vyras sugriebė aštuoniolikmetę už rankos ir sukėlė jai fizinį skausmą. Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad nusikalstama veika įtariamas neblaivus (2,26 prom.) keturiasdešimt septynerių metų vyras.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *