Sveikatos, Ramybės ir Taikos

Sveikatos, Ramybės ir Taikos

Išaušo baltas šiųmečių Šv. Kalėdų rytas. Šios gražiausios ir prasmingiausios metų šventės proga nuoširdžiausiai linkiu visiems www.joniskiodienos.lt skaitytojams, bičiuliams iš Lietuvos bei užsienio ir joniškiečiams Sveikatos kiekvienam ir Jūsų artimiesiems. Taip pat Ramybės bei Taikos Jūsų namuose ir mūsų žemėje.

Nuoširdžiausiai linkiu džiaugtis gyvenimu ir palaikyti tuos, kurie deda pastangas, kad nereikėtų krūpčioti nuo galimų bombų ir raketų nuolaužų ne tik artimiausiais metais, bet ir dešimtmečiais bei amžiams.

Būkite kantrūs ir atlaidūs klystantiems, mylėkite ne tik save, bet ir savo artimuosius, nes paprastai tik jie ištiesia pagalbos ranką, jei atsitinka bėda. Nežinodami ar nesuvokdami tiesos, neskleiskite melo, nejuodinkite tų, kurie to neverti.

Šv. Kalėdos – tai ir apmąstymų metas. Nedejuokite ir neverkšlenkite be reikalo. Jeigu visą gyvenimą nuoširdžiai dirbote, nešvaistėte savo darbo vaisių, neišlaidavote, negirtavote, neturėjote kitokių ydų, Jūs esate turtingas… Kiekvienas esate savo laimės kalvis. Būkite laimingi, mielieji!

Redaktorė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *