Dar prieš Naujuosius dingusi moteris rasta nužudyta

Dar prieš Naujuosius dingusi moteris rasta nužudyta

51-erių metų Šeduvos gyventojos artimieji pasigedo prieš Naujuosius metus. Į policiją sausio 3-ąją paskambinusi jos dukterėčia pranešė, kad, nors jos teta ir linkusi piktnaudžiauti alkoholiu, tačiau visada pranešdavo apie savo buvimo vietą. Tačiau šįkart savo gimtadienio išvakarėse, 2021 m. gruodžio 27-ąją, iš namų išėjusi moteris čia nesirodė jau septynias paras, jos mobilusis telefonas buvo išjungtas.

Moters paiešką pradėję Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai lankėsi galimose

jos buvimo vietose, bendravo su jos pažįstamais. Vieno jų pareigūnams vis nesisekė surasti. Visgi sausio 10-osios rytą vyras buvo rastas savo namuose, esančiuose Šeduvoje.

Jis buvo blaivus, tačiau, anot pareigūnų, kažkaip įtartinai elgėsi. Bute tvyrantis blogas kvapas juos privertė atidžiau pasižvalgyti ir sofos-lovos patalynės dėžėje policininkai aptiko mirusios moters kūną, ant kurio matėsi smurto žymės. Tai buvo ieškomos moters kūnas. 47 metų buto šeimininkas buvo sulaikytas.

„Ikiteisminis tyrimas dėl dingimo be žinios virto ikiteisminiu tyrimu dėl nužudymo. Sprendžiamas klausimas dėl 47 metų vyro suėmimo“, – komentavo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Gaila Smagriūnienė.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *