Į mėšlą nagų verčiau nekišti

Į mėšlą nagų verčiau nekišti

Dvi moterys, tik atsidūrusios areštinėje, suprato, kad siekti teisingumo neteisinėmis priemonėmis yra neteisėta ir baudžiama. Joms buvo pareikšti įtarimai dėl neteisėto laisvės atėmimo.
Rugpjūčio 25-osios popietę policijos pareigūnus pasiekė sunerimti privertęs pranešimas. Telefono ragelyje buvo girdėti klykiančios moters maldaujantis balsas gelbėti, nes ji yra pagrobta ir vežama automobiliu. Pokalbis nutrūko, o pareigūnai taip ir nespėjo išsiaiškinti vietos, kurioje vyko incidentas, bet tarp šauksmų pavyko nugirsti žodžius: „Mažeikiai“ ir „LIDL“ parduotuvė. Operatyviai nuvykę prie minėtos parduotuvės, pareigūnai nieko, kam reikėtų pagalbos, nerado. Nei parduotuvės darbuotojai, nei šalia jos buvę žmonės nieko įtartino nebuvo pastebėję. Po kurio laiko pareigūnams visgi pavyko susisiekti su skambinusiąja, kuri nurodė, kad šiuo metu yra Laižuvos gatvėje. Privažiavę prie nukentėjusiosios, jie pamatė stipriai susijaudinusią moterį, kuriai iš pradžių sunkiai sekėsi net paaiškinti, kas jai nutiko. Nusiraminusi ji prisistatė esanti 23 metų Mažeikių gyventoja. Anot jos, atėjusią prie „Bilduko“ klubo susitikti su pažįstamu vyru, ji dviejų moterų buvo jėga įsodinta į automobilį ir nuvežta prie Laižuvos gatvėje esančio miškelio.
Veždamos pagrobėjos grasino su ja susidoroti, ją smaugė, stengėsi užkimšti burną ir nosį.
Privažiavus miškelį, anot nukentėjusiosios, viena pagrobėjų įjungė mobilaus ryšio telefono vaizdo kamerą ir pradėjo filmuoti, liepdama prisipažinti, jog ji turėjusi intymių santykių su jos vyru ir pagąsdino, kad, jei ji kreipsis į policiją, vaizdo įrašas bus išplatintas internete ir visi sužinos, kad ji yra laisvo elgesio moteris. Mažeikiškei visgi pavyko išsiropšti iš automobilio ir pabėgti. Išsigandusi dėl savo gyvybės ir sveikatos moteris bėgo miesto link, kol sutiko policijos pareigūnus. Policininkai, pasinaudoję automobilio važiavimo kelyje esančių vaizdo kamerų užfiksuotais vaizdais, netruko nustatyti, kam priklauso pagrobėjų automobilis. „Audi A6“ savininkas buvo vyras, su kuriuo nukentėjusioji ėjo susitikti – 31-nerių Mažeikių rajono gyventojas. Paaiškėjo, kad incidento metu šią transporto priemonę vairavo pastarojo sugyventinė, o kompaniją palaikė jo mama. Pasirodo, moteriškės nutarė paauklėti moterį, kuri, jų nuomone, gundo ir vilioja svetimus vyrus. Pastarąjį išdavė jo nebenaudojamame mobiliajame telefone likęs susirašinėjimas intymiomis temomis su internetiniame pažinčių portale ,,Pagunda“ save pasivadinusia moterimi. Aptikusi šį susirašinėjimą, sugyventinė, apsimetusi vyru, pakvietė nepažįstamąją į pasimatymą ir apie tai pranešė vyro motinai. Ši pasišovė važiuoti kartu ir pamokyti, pasak jų, laisvo elgesio moterį. Deja, pamoka įgavo nusikalstamos veikos pobūdį.
„Vyrą nuo svetimoteriavimo gelbėjusioms jo motinai ir sugyventinei pradėtas ikiteisminis tyrimas ir joms gresia areštas arba net laisvės atėmimas iki ketverių metų“, – komentavo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Gaila Smagriūnienė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *