Vasario mėnesį už vandenį reikės mokėti brangiau

Vasario mėnesį už vandenį reikės mokėti brangiau

Valdžios sprendimu, nuo šių metų vasario 1 d. Joniškio rajone brangsta vanduo.

Geriamo vandens (1 kubas) ir nuotekų tvarkymas daugiabučių namų gyventojams kainuos 4,86 Eur (kaina su PVM). Mokant šią sumą, reikės padauginti iš sunaudoto vandens kiekio, pavyzdžiui, iš 4 kubų. Plius 1,15 Eur abonentinis mokestis.

Geriamo vandens ( 1 kubas) ir nuotekų tvarkymas individualių namų gyventojams kainuos 4,84 Eur (kaina su PVM). Mokant šią sumą, reikės padauginti iš sunaudoto vandens kiekio, pavyzdžiui, iš 5 kubų. Plius 1,15 Eur abonentinis mokestis.

Geriamo vandens (1 kubas) ir nuotekų tvarkymas įmonėms kainuos 4,04 Eur (kaina be PVM). Mokant šią sumą, reikės padauginti iš sunaudoto vandens kiekio, pavyzdžiui, iš 6 kubų. Plius 1,15 Eur abonentinis mokestis.

Geriamojo vandens (1 kubo) tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugų bazinė kaina abonentams, perkantiems geriamąjį vandenį, skirtą patalpoms šildyti ir tiekiamą vartotojams ir abonentams bei geriamąjį vandenį, skirtą karštam vandeniui ruošti ir tiekiamą vartotojams, ir vartotojų kategorijai, perkančiai paslaugas daugiabučių gyvenamųjų namų arba individualių gyvenamųjų namų bendrijų įvade, kainuos 3,94 Eur (kaina be PVM).

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *