Neramumai Joniškyje: muštynės ir vagystė

Neramumai Joniškyje: muštynės ir vagystė

Sekmadienio, vasario dvidešimt penktosios, pavakary Joniškio rajone, Pavirčiuvės kaime, tarp dviejų girtų vyrų kilo konfliktas. Iškviesti policijos pareigūnai į kaimą atvyko šešioliktą valandą. Tuomet ir paaiškėjo, kad neblaivus (2,54 prom.) dvidešimt devynerių metų sodietis sumušė taip pat girtą (2,32 prom.) penkiasdešimt vienerių metų kaimietį. Sumuštas žmogus medikų pagalbos atsisakė. Smurtavęs vyras buvo suimtas ir nugabentas į Šiaulių areštinę.

Policijos patruliams praėjusio sekmadienio vakarą teko skubėti ir į Joniškyje esantį Žemaičių gatvės gyvenamąjį rajoną. Konfliktas kilo viename daugiaaukščio namo bute. Jo metu girta (2,32 prom.) penkiasdešimt ketverių metų moteris sumušė taip pat neblaivų (2,69 prom. alkoholio) keturiasdešimt devynerių metų vyrą. Moteriškė tiek prilupo draugą, kad šiam net prireikė medikų pagalbos. Tačiau šis sulaukė ir ramybės – girtą smurtavusią moterį policininkai išvežė į Šiaulių areštinę.

Penktadienio, vasario dvidešimt trečiosios, pavakary iš Joniškio rajone, Kalnelio kaime, esančios parduotuvės neblaivus (2,47 prom.) trisdešimt vienerių metų vyras nugvelbė alkoholinių gėrimų, kurių vertė – daugiau kaip 19 eurų. Jaunas žmogus, linkęs nesumokėti už prekes, buvo sulaikytas ir uždarytas areštinėje. Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *