Tarptautiniame turnyre joniškiečiai iškovojo du sidabro medalius

Tarptautiniame turnyre joniškiečiai iškovojo du sidabro medalius

Joniškio sporto centro imtynininkai savaitgalį varžėsi Panevėžyje surengtame tarptautiniame graikų – romėnų imtynių turnyre, kuriame kovėsi apie 120 imtynininkų iš Lietuvos, Latvijos, Ukrainos ir Izraelio. Joniškio imtynių mokytojo Ryčio Keršio auklėtiniai šiame tarptautiniame turnyre iškovojo du sidabro medalius. Tai – Arnas Puipa (sv. kat. iki 48 kg) ir Dovydas Ponelis (sv. kat. iki 110 kg).

Tarp jaunučių varžęsis A. Puipa iki finalo pasiekė lengvas pergales prieš Visagino ir Panevėžio imtynininkus. Imtyje dėl pirmosios vietos Arnas atkaklioje kovoje pralaimėjo imtynininkui iš Izraelio ir užėmė antrąją vietą.

Tarp jaunių rungęsis D. Ponelis įveikė latvį ir du panevėžiečius. Imtyje dėl pirmosios vietos Dovydas lygioje kovoje pralaimėjo gerokai sunkesniam panevėžiečiui ir iškovojo antrąją vietą.

Tarp jaunučių imtis dėl trečiųjų vietų pralaimėjo ir penktais liko Ainius Povilauskas, Armandas Kulevičius ir Domas Abromavičius.

Tarp merginų rungtyniavusi Karina Žabarauskaitė užėmė ketvirtąją vietą.

www.joniskiodienos.lt

Nuotraukoje (iš kairės) sidabro medalio laimėtojas D. Ponelis, imtynių mokytojas Rytis Keršys ir antrasis sidabro medalio laimėtojas A. Puipa.

Antroje nuotraukoje – akimirka iš Arno Puipos ir Izraelio imtynininko finalinės kovos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *