Kur dvokia alkoholis, ten ir pasipila smūgiai…

Kur dvokia alkoholis, ten ir pasipila smūgiai…

Gegužės 23-osios popietę konfliktas kilo Joniškio rajone, Stungių kaime esančiame name. Barnio įkarštyje, apie 15.30 val., girtutėlis (net 3,26 prom. alkoholio) penkiasdešimtmetis pasiėmė peilį ir bedė juo į ranką šalia buvusiai keturiasdešimt šešerių metų neblaiviai (2,54 prom.) moteriai. Buvo iškviesti policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos medikai. Kaimietei suteikta pagalba, o smurtavęs vyras sulaikytas ir nugabentas į areštinę.

Pora dienų anksčiau konfliktas kilo Joniškio mieste, Statybininkų gatvėje esančio namo laiptinėje. Besibardami susimušė trisdešimt septynerių metų moteris ir keturiasdešimties vyras. Vyriškos lyties atstovas buvo toks girtas (3,32 prom.), kad moteris jį prilupo kaip reikiant.

Joniškio rajone, Maželių kaime esančios sodybos kieme, neblaivus (2,01 prom.) dvidešimt devynerių metų vyras sumušė dvidešimt vienerių metų merginą ir buvo nugabentas į areštinę. Joniškyje, B. Dauguviečio gatvėje esančiame name, konflikto metu trisdešimt ketverių metų vyras (0,19 prom.) vyras sumušė girtą keturiasdešimt šešerių metų moterį.

www.joniskiodienos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *